CTP 20221004 206

Huwelijk

De mooiste dag van je leven wil je toch zeker vast laten leggen als blijvende herinnering? Van de voorbereiding tot het slotfeest en van ceremonie tot jawoord; alles kan worden gefotografeerd. Natuurlijk is een reportage van het echtpaar ook mogelijk.

Ervaringen

Natuurlijk kan ik hier een uitgebreid verhaal vertellen over mijn werk. Maar als fotograaf kan ik me goed vinden in het gezegde ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’. Daarom laat ik graag mijn foto’s voor zich spreken op de website. En als er dan toch iets over het resultaat gezegd moet worden, dan laat ik liever mijn klanten aan het woord. Op deze pagina delen zij hun ervaringen.

"Wij kenden Cecile al, omdat ze meerdere hoots heeft gedaan met onze familie. Het was dus geen lastige keus, toen we een fotograaf zochten voor onze bruiloft. We hebben van te voren twee keer met Cecile om de tafel gezeten en konden haar goed vertellen wat onze wensen waren. We wilden graag beleving en emotie zien en dat is supergoed gelukt met de allermooiste achtergrond die we ons maar konden wensen: Rotterdam (op het water)."

Huwelijk

"Wat erg fijn en bijzonder was, was dat we op de dag zelf helemaal niet gemerkt hebben dat Cecile er ook was. Maar ze heeft meer dan genoeg mooie plaatjes geschoten.
We hebben veel complimenten gekregen en steeds als we ernaar kijken, beleven we weer een beetje de dag. Kortom, zoek je een toffe en kundige fotograaf?
Bel dan zeker Cecile. Haar foto's zijn echt prachtig!!"

Huwelijk

"Lieve Cecile,
We hebben de foto's samen bekeken! Wauw we zijn sprakeloos! Zo leuk om onze huwelijksdag nog een keer te beleven en ook super verrastwant we hadden van veel momenten totaal geen notie dat dit was vastgelegd !

Veel liefs uit Venlo"

Huwelijk

Neem contact op bij vragen of voor meer informatie