Groot gezin met op de achtergrond een vrolijk getekende muur

Gezin/familie

Op zoek naar een origineel cadeau of een leuke versiering voor in huis? Een gezinsfoto is dan een aanrader. Samen met je dierbaren mooi vastgelegd worden, op een manier die past bij de gelegenheid en het doel. Natuurlijk is het ook mogelijk om complete families te fotograferen.

Ervaringen

Natuurlijk kan ik hier een uitgebreid verhaal vertellen over mijn werk. Maar als fotograaf kan ik me goed vinden in het gezegde ‘een foto zegt meer dan duizend woorden’. Daarom laat ik graag mijn foto’s voor zich spreken op de website. En als er dan toch iets over het resultaat gezegd moet worden, dan laat ik liever mijn klanten aan het woord. Op deze pagina delen zij hun ervaringen.

"Cecile neemt de tijd en denkt mee met je eigen ideeën.
Ze stelt zelfs de kleintjes op het gemak, waardoor we er met de hele familie leuk opstaan, wat een mooi aandenken!

Gezin en familie

"Super fotograaf.
We komen al jaren bij Cecile. Voor ons geen andere fotograaf. Zijn altijd zeer tevreden en niks is te gek voor haar. Weer bedankt Cecile voor alles.
Dikke knuffel"

Gezin en familie

"In het kader van mijn 65e verjaardag een fotoshoot van de kinderen cadeau gekregen. Het werd een fotoshoot op locatie in een natuurgebied waar ook 2 jonge kleinkinderen erbij waren. Cecile was goed voorbereid om met speelgoed de aandacht van de jongste te trekken. Alle tijd om alle poses uit te proberen. Ook geen probleem om op mijn verzoek, een onzuiverheid op één van mijn foto’s ‘weg te werken’. Ik kan haar warm aanbevelen."

Gezin en familie

Neem contact op bij vragen of voor meer informatie